Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Zihni'den Havza'ya ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası tarafından başlatılan Talebiniz Teklifimiz Olsun çalışması kapsamında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanlığınca genel merkez destekli saha çalışmaları yapılıyor.

Talebiniz Teklifimiz Olsun çalışması kapsamında Samsun’da bulunan Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni ve beraberindekiler;  Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Başkan Yardımcısı Sabri Keskinoğlu, Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Mehmet Gökkaya ve Şube Başkan Yardımcısı Cihat Karagöz Havza Belediyesini ziyaret ederek sendika üyeleri ile bir araya geldi.
Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette sendika üyeleri ve temsilcileri ile bir araya gelen Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek üyelerin talep ve önerilerini dinledi.

Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni; “Sendika olarak başlatmış olduğumuz Talebiniz Teklifimiz Olsun uygulaması ile 7. dönem toplu sözleşme tekliflerimizi birlikte oluşturmak, yerel yönetim çalışanlarımızın kazanımlarına kazanım katmak adına yola çıktık. Şu ana kadar yaklaşık 5 bin teklif önerisi bizlere ulaştı. Bunları tek tek büyük bir titizlik ile inceliyoruz ve toplu görüşmelerde tekliflerimizi belirlemede önemli veriler elde ettik. İnşallah ülkemiz ve çalışanlarımız adına güzel bir süreci uzlaşmacı ve çözüm odaklı bir şekilde tamamlayacağız.”dedi.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Havzanın kendileri için önemli bir ilçe olduğunu belirterek; “Yapmış olduğumuz her sendikal faaliyette bizlere ile birlikte olan Havza Belediyesinde görevli üyelerimize bizlere olan güvenlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah yeni kazanımlar elde etmek adına omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.
Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Belediye Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri ve sendika üyelerinin talep ve önerilerini alan heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.