Bem Bir Sen Samsun Şubesi'nden Ayvacık Belediyesi'ne ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi sendikal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyorlar.

Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ve Bem-Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özçelik sendikal faaliyetler kapsamında Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ve Bem-Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özçelik, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı’ya yürütülen sendikal çalışmalar hakkında bilgiler vererek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.


Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanımız Savaş Gayretli ve Bem-Bir-Sen İl Başkan Yardımcımız Abdullah Özçelik’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik haklarının korunması için faaliyetlerini sürdüren Bem-Bir-Sen ailemize çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.
Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ise Belediye Başkanı Kalaycı’ya nazik kabulleri için teşekkür ederek; “ Her zaman çalışanının yanında duran ve bizlere çalışmalarımızda destek olan Ayvacık Belediye Başkanımız Sayın Halil Kalaycı’ya üyelerimiz, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.