Aslançayırı Yayla Şenlikleri'nde dev traktör ilgi gördü

TAKİP ET

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları büyük bir coşku ile devam ediyor. Aslançayırı Yayla Şenliklerinde zirai drone tarafından gül suyu sıkılırken, Dev Tratör de Büyük İlgi Gördü.

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28'incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında düzenlenen Aslançayırı Yayla Şenliklerinde sergilenmek için getirilen dev traktör yoğun ilgi gördü.
John Deere Bayii Gedik Tarım tarafından yayla şenlikleri kapsamında kurulan standa sergilenmek için getirilen de 215 beygirlik traktör ile zirai drone çiftçilerden ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
John Deere Bayii Gedik Tarım’ı n standını Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan ve çok sayıda vatandaş ile çiftçi ziyaret ederek traktörler ve zirai drone hakkında firma yetkilileri Alper ve Sencer Gedik’ten bilgiler aldılar.
Ziyaretler sırasında zirai drone tarafından gül suyu sıkıldı.
Gedik Tarım Ar Ge sorumlusu Sencer Gedik firma olarak sektörde öncü olmak adına her türlü teknolojik gelişmyeyi yakından takip ettiklerini belirterek; “Tarımsal alandaki teknolojik gelişmeleri çiftçilerimiz ile hızlı bir şekilde buluşturma gayretindeyiz. Halkımzın standaımıza gösterdiği ilgi işimizi iyi yaptığımızın en iyi göstergesi. Her zaman Havzalı çiftçilerimizin hizmetindeyiz.” Dedi.

Aslançayırı Yayla Şenliklerinde dev tratör ilgi gördü