Çorum'da Samsunspor Taraftarı'na büyük saygısızlık!

TAKİP ET

Yeni Çorumspor-Yılport Samsunspor karşılaşması öncesi tam bir güvenlik skandalı yaşandı. Bileti olan Samsunspor taraftarları maçın başlamasına az bir süre kalmasına rağmen dışarıda kaldı. Güvenlik güçleriyle taraftar arasında arbede çıktı. Ortalık toza dumana karıştı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor arasında oynanan maç öncesi Samsunspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanan maç öncesi, biletleri olduğu halde 'stada giremeyen' Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, stada alınacakları kapı önünde yoğunluk oluşturdu.

STADYUM DOLU DENİLDİ
Polis ekipleri, deplasman tribününün dolduğunu söyledi. Samsunspor taraftarları da biletleri olduğu gerekçesiyle maça girmek istedi. Stada girmek isteyen taraftarlara polis müdahale etti. Kırmızı-Beyazlı taraftarların ambulans ve itfaiye ekiplerinin giriş yaptığı kapıdan stada girmek istemesi üzerine stad çevresinde olaylar yaşandı. 

BİBER GAZI KULLANILDI
Polis, TOMA, biber gazı ve göz yaşartıcı gaz ile taraftarlara müdahale etti. Çok sayıda kişi gazdan etkilendi. Fenalık geçiren bazı taraftarlara statta görevli 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi. Gazdan etkilenen çocuk ve kadın taraftarların da bulunduğu bir grup, müdahale sonrası ekiplere tepki gösterdi.
Olayların büyümemesi için stada Çorum Jandarma Komutanlığı'ndan komando birliği sevk edildi.  

Hedef Halk Gazetesi

Çorum Samsunspor Taraftar