Gökhan Çoban için göz yaşları sel oldu

TAKİP ET

35 yaşında kansere yenik düşen elektrik teknisyeni Havza'da toprağa verildi.

Havza Belediyesinde görev yapan ve bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden elektrik teknisyeni Gökhan Çoban Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çoban’ın cenazesi Memduhiye Mahallesindeki evinden helallik alınmasının ardından Havza Belediyesine getirildi.

Çoban için burada düzenlenen törende konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz genç yaşta bir mesai arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek; “Bu gün sevdiğimiz bir kardeşimiz aramızdan ayrıldı. İyileşmesi için arkasından dualar okunduk ama Cenabı Mevla’m bizlerden çok seviyormuş. Bizler mesai arkadaşları olarak haklarımızı helal ediyoruz. Mekanı cennet olsun.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı  Murat İkiz belediye meclis üyeleri,belediye personeli ve sevenlerinin katıldığı törende gözyaşları Gökhan Çoban için sel oldu.

Çoban’ın cenazesi öğle namazına müteakip Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katılımı ile Kevser Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Memduhiye Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Cenaze sonrası Arslan Çoban acı bir kayıp yaşadıklarını belirterek; “Genç yaşta evladımızı kaybettik. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.