Havza Çakıralan'da Kızılay ile spor ve sanat günleri

TAKİP ET

Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından Şenlendirme Projeleri kapsamında hazırlanan "Kızılay ile spor ve sanat günleri" projesi kapsamında Çakıralan Mahallesinde etkinlik düzenlendi.

Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi desteğiyle sürdürülen proje kapsamında Çakıralan Sentetik Çim Sahasında projenin dördüncü etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlikte konuşan Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu; “Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu ise proje kapsamında ikinci etkinliği düzenlediklerini belirterek; “ Amacımız öğrencileri spor ve sanat faaliyetlerine teşvik etmek. Projemize desteklerinden olayı İlçe Kaymakamımız Metin Yılmaz, Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Proje Koordinatörümüz Seyit Ahmet Dikmen ile tüm paydaş ve katkı sunanlara teşekkür ederim.” Dedi.
Etkinlik kapsamında oluşturulan spor alanlarında Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrenciler dart, basketbol, okçuluk, badminton, mini futbol, basketbol ve istasyon parkuru gibi spor dallarında hem eğlendi hem de yarıştı.


Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu öğrencilere çikolata ikram etti.
Etkinliğin sonunda Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye seti hediye edildi.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar Çörekçioğlu’na düzenlenen etkinlikten ötürü teşekkür ederek; “Öğrencilerimiz ve mahallemiz adına Kızılay İlçe temsilcimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler.” dedi.


Etkinliğe Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar, Okul idarecileri katıldılar.

Ömer Faruk Çörekçioğlu