Havza Heyeti İstanbul'da İş İnsanları İle Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret için İstanbul'a giden ve Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar'dan oluşan heyet programları kapsamında İstanbul'da iş insanları ile bir araya geldiler.

Havza heyeti 2 gün süren programları kapsamında Havza OSB’de yatırım yapmayı planlayan iş insanları ile bir araya gelerek Havza Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktararak, iş insanlarını yatırıma davet ettiler.

Özel bir tesiste gerçekleşen buluşmada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesini geliştirmek ve daha fazla yatırımcı bulmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “ Ziyaretlerimiz kapsamında daha önceden birçok ilimizi ziyaret ettik. Bu gün geldiğimiz noktada Havza OSB genişleme çalışmaları ile 4 bin 500 dekar alana kavuşacak ve sanayi parsel sayısı artacak.

Yine Havza OSB ile eğitim ayağını buluşturan bir projemiz hayata geçiyor. Bunun yanı sıra üniversitemiz ile de teknolojik ve bilimsel anlamda işbirliği içerisinde olacağız. İçinden geçen demiryolu hattı ile ikmal konusunda yatırımcılara büyük avantajlar sunan Havza OSB hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. İnşallah kısa süre sonra Havza OSB’ye doğalgaz arzının sağlanması ile bu talepler daha da artacaktır. Havza OSB Havzamız ve bölgemiz için çok önemli. Bölgemizde işsizliğe çözüm olacak OSB’de Havzalı kardeşlerimiz görmek bizlere ayrı bir gurur vesilesi olacak. Şuan OSB’mizde 4 Havzalı yatırımcımız örnek teşkil edecek yatırımlara imza attılar.  Sizleri hızlı bir şekilde büyüyen ve inşallah Karadeniz’in en büyük organize sanayi bölge olma yolunda ilerleyen Havza OSB’de görmek bizlere güç verecek. Tüm iş insanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise Havza OSB’ye doğalgaz arzının önemli olduğunu belirterek; “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmek için çalışmaktayız. İlçemize gelen yatırımcılarımıza Kaymakamlık ve diğer kurumlarımızca gerekli kolaylıkları sağlamaktayız ve sağlamaya devam edeceğiz. Havza OSB istihdam sorununu ortadan kaldıracak ve Havzanın gelişmesinde önemli bir rol oynayacak.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ise el birliği Havza için çalışıldığına değinerek; “Her bir yatırımcı bizler için önemli. Bizler tüm yatırımcılarımız gerekir ise tek tek ziyaret etmeye hazırız. Bizim için önemli olan Havzanın kalkınması. Bunun için üzerimize düşen ne var ise yapılmakta ve yapılmaya devam edilecek. ” Dedi.

Havza Heyeti İstanbulda İş İnsanları İle Bir Araya Geldi