Havza Mekanik Otopark inşaatı yüzde 85'i tamamlandı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Özdemir ve belediye meclis üyeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede inşa ettirdiği otopark inşaatını ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve belediye meclis üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede inşa ettirdiği mekanik otoparkın inşaatını ziyaret ettiler. Havza Belediye Başkanı Özdemir; “İlçemize uzun yıllar hizmet edecek olan proje ilçemizde park yeri sorununu çözecek. Bu projenin ilçemize kazandırılmasından dolayı başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve beraberindeki belediye meclis üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza’da inşa ettirdiği mekanik otoparkın inşaatı gezerek çalışmalar ve otopark hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.
Çalışmaların hızla devam ettiği 5 katlı yatırımın yaklaşık yüzde 85'i tamamlandı. 340 araç kapasiteli otoparkın Ağustos ayında hizmete girmesi planlanıyor.
İnşası devam eden Mekanik Katlı Otoparkın Havza’nın uzun yıllardır yaşanan trafik ve otopark sorununu çözüme kavuşturacağını belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “3 katı yerin altında olacak şekilde 5 katlı otopark, tamamen mekanik sistemle çalışacak. Yani sürücülerin, araçlarını sistem otomatik olarak kendisi park edecek. Bu sayede araç sahipleri park yeri aramak zorunda kalmayacak. İşini görüp aracını almak istediğinde kartını okutarak sistem aracını getirecek. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek olan proje ilçemizde park yeri sorununu çözecek. Bu projenin ilçemize kazandırılmasından dolayı başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Mekanik Otopark inşaatı yüzde 85i tamamlandı