Kızılay Havza Temsilciliğinden şenlendirme projesi

TAKİP ET

Kızılay Havza Temsilciliğinden şenlendirme projesi Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından hayata geçirilen Şenlendirme Projeleri kapsamında hazırlanan 'Kızılay'da Bende Varım' kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörlüğü tarafından hayata geçirilen Şenlendirme Projeleri kapsamında hazırlanan “Kızılay’da Bende Varım” etkinlikleri kapsamında Havza Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu öğrencilerine yönelik Sağlıklı Beslenme ve Obezite konulu seminer düzenlendi.
Seminer öncesi konuşan Türk Kızılay Havza İlçe Temsilciliği Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu gençlerin sağlıklı ve bilinçli beslenmeleri adına bir proje hazırladıklarını belirterek; “Projemizin diğer bir amacı ise Kızılay’ı gençlerimize tanıtmak ve gençlerimizin iyi birer Kızılay gönüllüsü olarak yetişmesini sağlamak.” Dedi.
Konuşmanın ardından İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevi Diyetisyen Özlem Sonkaya tarafından öğrencilere doğru ve sağlıklı beslenme, obezite ile mücadele, sabah kahvaltısının önemi, düzenli yemek yeme alışkanlığı, vitamin ve minareler konularında bilgiler verdi.
Daha sonra ise konu ile ilgili öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kızılay Havza Temsilciliğinden şenlendirme projesi