Muhtarlara kadına yönelik şiddet semineri! Havza Haberleri

TAKİP ET

Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Havza Muhtarları Derneği İşbirliği ile muhtarlara yönelik ''2021-2025 yılları Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Samsun İl Eylem Planı'' doğrultusunda Kadına Karşı Şiddet konulu seminer verildi.

Havza Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Salonunda gerçekleşen eğitime Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve 34 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleşen eğitim programında Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanlarınca Toplumsal Cinsiyet ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve 6284 sayılı Kanun Hakkında bilgilendirme yapıldı.
Yapılan çalışma ile ilgili olarak bilgiler aktaran Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu müdürlük olarak şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi benimsediklerini ifade ederek; Kadına yönelik şiddetle etkin bir şekilde mücadele etmek için ulusal eylem plan ve programlarının yerelde benimsenmesi ve uygulanması için hayat geçirilen ‘2021-2025 yılları Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Samsun İl Eylem Planı’ çalışmaları kapsamında muhtarlarımıza yönelik eğitim verildi. Toplumda tam anlamı ile Kadına Karşı Şiddet konusunda farkındalık oluşana ve bitene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Muhtarlara kadına yönelik şiddet semineri Havza Haberleri