Bölgenin öncüsü Havza YEG

TAKİP ET

Vermiş olduğu destek ve uygulamalar ile bölge örnek ve lider durumda olan Havza YEG'e ziyaret.


Yapmış olduğu çalışmalar ile göz dolduran Havza YEG’i İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nurten Erol ile beraberindeki, Şube Müdürü Sevim Hökelek ve İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Sıddık Alagöz ile birlikte ziyaret ettiler.

Ziyarette Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nurten Erol ile beraberindekiler Havza YEG Müdürü Özgür Atala’dan Havza YEG’in uyguladığı projeler, 2023 yılık çalışma programı kapsamında kapsamlı bilgiler aldır.

Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nurten Erol yapılan ziyaretler ile YEG'lerin daha işlevsel hale getirilmesini hedeflediklerini belirtti.

Erol Havza YEG’in uygulamaya koyduğu ve desteklediği projeler ile çalışmalar ile bölgenin örnek ve lider YEG konumunda olduğu sözlerine ekledi.

Havza YEG Müdürü Özgür Atala ise Havza'da YEG'in güçlü bir yapısı olduğunu ve avantajlarını kırsal kalkınmayı desteklemek adına en iyi şekilde kullanmakta olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Havza YEG Müdürü Özgür Atala, Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nurten Erol ve beraberindekilere hediye takdim etti.