Bu anket 19 Mayıs Stadyumda yaşanan sorunlara ışık tutacak

TAKİP ET

1965 Samsunspor Derneği'nin hazırladığı ve Samsunspor taraftarın katılımıyla yapılan anket çalışması, Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumda yaşanan sorunlara ışık tutacak.

Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na giden yüzlerce Samsunsporlu taraftarın katılımıyla gerçekleşen anket, "Samsunspor taraftarın 19 Mayıs Stadyumunda yaşadığı sorunlar" nelerdir? Stadyuma gelen taraftarlar ne istiyor? gibi önemli verilerin ortaya çıkmasını sağlanacak.
Kırmızı beyazlı taraftaların stadyuma gidişinde dönüşüne kadar olan tüm deneyimleriyle alakalı 34 soruluk anket, Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumda yaşanan sorunlara ışık tutacakken, çalışma sonunda anket verilerini ilgili kurumlarla paylaşarak çözüm bulmaları istenecek.
İLK GÜN 250 KİŞİ KATILIM GÖSTERDİ
Hazırladığımız online anketimize ilk gün yaklaşık 250 kişi katılım gösterdiğini belirten 1965 Samsunspor Derneği Başkanı Çağdaş Yıldırım, "19 Mayıs Stadyumda yaşanan sorunlara çözüm üretmek ve yetkilere önerilerde bulunmak için 34 soruluk bir online anket çalışması başlattık. 19 Mayıs Stadyumda yaşanan sorunlara ışık tutacak bu ankete tüm renktaşlarımız katılım göstermesini diliyoruz" dedi.
ANKET SONUCU İLGİLİ KURUMLARLA PAYLAŞILACAK
Anket sorularının içinde güvenlik, temizlik, ulaşım gibi birçok alanda soru var. Taraftarlarımız ilgili yaklaşık 34 soruluk ankete katılım göstererek yetkilere sesini duyabilir. 1965 Samsunspor Derneği yönetim kurulu, akademisyenler ve taraftarlarımıza danışarak hazırlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Samsun Valiliği, Samsun Emniyet Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekeköy Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, diğer alt belediyeler ve ilgili tüm kurumlarla bu anket sonucunu paylaşarak yaşanan sorunlara çözüm kavuşmasını istiyoruz.
Anketimize https://forms.gle/h7r7TPjbREWmDic19 adresimizden sosyal medya hesaplarımıza girecek ilgili linkten de ulaşabilirsiniz. Katılım ücretsiz ve yaklaşık 2 dakikalık bir ankettir.

Samsunspor