Burhan Ekiz: Acımız büyük

TAKİP ET

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, 41 maden işçisinin hayatını kaybettiği maden ocağı patlaması nedeniyle büyük üzüntü içinde olduklarını belirtti.

Samsun Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ekiz, Bartın’da yaşanan maden ocağı patlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 
Başkan Ekiz,''Türkiye Taşkömürü İşletmeleri Amasra Maden Ocağı'nda meydana gelen grizu patlaması haberiyle yüreklerimize ateş düştü. Olayın ardından yapılan çalışmalara rağmen maden ocağında emek ve alın teriyle ekmeğini kazanmanın mücadelesini veren 41 maden işçisi kardeşimiz hayatını kaybetti. Patlamada hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Madenden yaralı olarak kurtulan ve tedavileri devam eden işçi kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Acımız çok büyük. İnanıyoruz ki devletimiz hayatını kaybeden maden işçisi kardeşlerimizin ailelerine sahip çıkacaktır. Yaralarını saracak ve mağduriyet yaşamalarına izin vermeyecektir. İnşallah yaşadığımız son acı olur. Tekrardan milletimizin başı sağolsun'' dedi.