Caner Türkmeneri İftarda Buluşturdu

TAKİP ET

Samsunlu genç iş insanı Caner Türkmeneri, düzenlediği iftar buluşmasında gayrimenkul sektörü başta olmak üzere farklı iş kollarından bir çok ismi bir araya getirdi.

Samsun'da gayrimenkul sektöründe verdiği başarılı hizmetlerle tanınan genç iş insanı Caner Türkmeneri, Sarıışık Et Restoran'da düzenlediği iftar yemeği, iş dünyasının buluşmasına ev sahipliği etti. Sektöründe başarılı çalışmalarının yanı sıra, sosyal ve kültürel projelere verdiği desteklerle tanınan Caner Türkmeneri, Ramazan Ayının maneviyatını, dostlarıyla aynı iftar sofrasında yaşamak için bir araya geldiklerini kaydetti.
İftar sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren genç iş insanı Caner Türkmeneri, "Ülke olarak zor günler yaşadık, acı kayıplar verdik. Yaşanan tüm o üzücü olaylar bize, birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini de bir kez daha hatırlattı. Maneviyatı en üst seviyede yaşadığımız Mübarek Ramazan Ayını da bunun için önemli bir fırsat olarak gördük.

Ticari hayatımda, sosyal hayatımda ve aile hayatımda benim için önemli yeri olan dostlarımla bu iftar sofrasında buluşmaktan dolayı son derece mutluyum. Aynı sofrada oruçlarımızı açmanın mutluluğuna eşlik eden herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Düzenlenen iftar buluşmasına 300'den fazla konuk katılırken, genç iş insanı Caner Türkmeneri, tüm konuklarını tek tek kapıda karşıladı. Büyük buluşmaya katılan davetiler, misafirperverliğinden dolayı Türkmeneri'ne teşekkür etti.