Canik Belediyesi'nden sel ve su baskını uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji ve AFAD'ın 1 Ekim Pazar günü meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelana karşı tedbirli olması için çağrıda bulunmasının ardından Canik Belediyesi'de vatandaşları kısa mesaj ile uyardı.

Yetkililer, 1 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde etkili olacak yoğun yağışlarda olumsuz bir durumla karşılaşılmaması için uyarılara uyulması çağrısında bulunuluyor.
Samsun içinde Meteoroloji ve AFAD'ın 1 Ekim Pazar günü meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelana karşı tedbirli olması için çağrıda bulunmasının ardından Canik Belediyesi'de vatandaşları kısa mesaj ile uyardı.
Canik Belediyesi'nden ilçede oturan vatandaşlara atılan kısa mesajda, "Değerli Vatandaşlarımız. Meteorolojiden alınan bilgilere göre ilçemizde bugün ve yarın kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir.
Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamanızı, istinat duvarlarından uzak durmanızı, yakınına araç park etmemenizi, sel, su baskını ve yıldırıma karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı önemle hatırlatırız. 
Ekiplerimiz, oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazır halde olup, olumsuz durumlarda belediyemiz 444 55 90 numaralı çağrı merkezi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
İbrahim SANDIKÇI Canik Belediye Başkanı"

Meteoroloji ve AFAD'tan çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Samsun Haberleri