Canik Belediyesi'nden ulaşımda dev hamle

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz hamlelerle yeni, güvenli ve konforlu yolları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.

İlçede gerçekleştirdiği çalışmalarla güvenli ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunmaya devam eden Canik Belediyesi, özveriyle sürdürdüğü yol çalışmalarıyla ilçenin ulaşım ağını güçlendirmeye hız kesmeden devam ediyor. 
Mesai mefhumu gözetmeden, ekipler tarafından sürdürülen yol çalışmalarını anbean sahada takip eden ve yerinde inceleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin tüm mahallelerinde program dâhilinde asfalt, beton ve taş parke yol yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.
Hummalı Çalışma Sürüyor 
İlçede devam eden yol çalışmalarını sahada takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, planlamalar doğrultusunda Canik’in tüm mahallelerinde yol çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti. 
Başkan İbrahim Sandıkçı, "Ulaşım alanında gerçekleştirdiğimiz hamlelerle yeni, güvenli ve konforlu yolları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Çalışma planlarımız doğrultusunda, asfalt yol, beton yol ve taş parke yol çalışmalarımızı ekiplerimizle birlikte titizlikle gerçekleştiriyoruz. SASKİ ile birlikte sürdürdüğümüz koordineli çalışmalarla, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizde, üstyapı çalışmalarımızı süratle tamamlıyoruz. Bir taraftan sıcak asfalt serim, beton ve taş parke yol çalışmalarımızı sürdürürken, diğer taraftan ise yol açma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Geleceğe yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, sağlam ve uzun ömürlü yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" şeklinde ifade etti. 

Canik