Canik Hasan Doğan Spor Antrenörleri Okulları Ziyaret Etti

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor Salonu Antrenörleri çocuklarda spora ilgilerini arttırmak üzere farkındalık oluşturmak amacıyla ilçede bulunan okullara ziyaretlerde buludular.

Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor Salonu Spor Koordinatörü Murat Suiçmez eşliğinde tüm antrenörler Samsun'da bulunan okulları ziyaret ederek öğrenci topluluğuna spor branşları hakkında bilgiler verdiler. Fatih Ortaokulu, 100. Yıl Canik İlkokulu, Cahit Zarifoğlu İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Kuzey Yıldızı Ortaokulu, Uludağ Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere bilgi aktarımında bulundular. Son olarak Uludağ Ortaokulu'nda büyük bir öğrenci kitlesine antrenörler kendi branşlarında nasıl eğitim verdiklerini, çalışmalarını, yaş guruplarını, maçlarını, takım çalışmalarını anlattılar.


Spor Koordinatörü Murat Suiçmez konuşmasında, öğrencilere Akademik başarının yanında yeteneklerini de keşfetmelerini ve bir spor dalına yazılmalarını istedi.

Sporun kişiye kazandırdığı Ahlâki değerlerden, sağlık açısından faydalarından, eğitim hayatına katılacak başarılarından bahsetti.

Hasan Doğan Spor Salonu Antrenörleri Taekwando Nuran Arslan,Güreş Adem Arslan ,Recep Taslak, Futbol Ömer Ertürk, Basketbol Ebru Tuncer, Boks,Muay Thai,Kick Boks,Wushu Cihan Yurt, Ziya Yurt, Halk oyunları Vildan Yıldız, Fitness Sevgi Kavtelek, Futbol Hakan Aydın,Basketbol Ülkü Dikmen sırasıyla yaptıkları konuşmalarında öğrencilere " bizlerde sizler gibi bu sıralardan geçtik" bazen başarılı olduk, bazen yenildik ama ümidimizi hiç kaybetmedik ve hayallerimizin peşinden gittik. Sizlerde Akademik başarılarınızın yanına sanat ve sporu ekleyebilirsiniz resim, müzik yada spor. Başarıya açılan kapılar da hem kaybedilir hem kazanılır baki olan Ahlâklı, saygılı, merhametli bir birey olmak.

Bu değerler kaybedilmediği sürece başarı sizinle olacaktır dediler.Hasan Doğan Spor Salonu Muay Thai Antrenörü Cihan Yurt'un öğrencisi Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Eren Doğan öğrencilere yaptığı gösterisi büyük alkış topladı. 


Hasan Doğan Spor Salonu Taekwando Antrenörü Nuran Arslan'ın öğrencileri olan Canik Uludağ Ortaokulu öğrencileri Yagmur Naz Karataş ve Yiğit  Ege Sağlam'ın yaptıkları Taekwando gösterisi göz doldurdu.

Uludağ Ortaokulu Müdiresi Zerrin Karagöl Şen Spor Antrenörlerine geldikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini takdim ederek birçok öğrencinin de spora gönül vermesine vesile oldunuz dedi. 

Haber : Yadigar Karataş