Çarşamba TSO'dan yürekleri ısıtan destek

TAKİP ET

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerinde Eğitim Hayatına Devam Eden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek.


Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis Kurulu’nun kararı ile TSO’nun çalışma bölgeleri olan Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan 500 çift kışlık ayakkabı, İlçe Kaymakamlarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teslim edildi.

Belirlenen zamanlarda gerçekleşen teslim törenlerine Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya, Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri eşlik etti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Odası Başkanı Ayhan Sonkaya eğitimi önemsediklerini belirterek;

‘’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Çarşamba TSO olarak üyelerimizin de takdiriyle ilçelerimizde her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulunuyoruz. Eğitimi önemsiyor, hiçbir çocuğun akranlarından geri kalmasını istemiyoruz. Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz, tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim, öğretim yılı diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyoruz.  ’dedi.