Çarşambalılar Vakfı Mütevelli Heyetinden Vefakar Hizmet

TAKİP ET

Çarşambalılar Vakfı, Çarşamba Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ta kurduğu İftar Çadırı'nda 2 bin kişiye iftar ve sahur yemeği verdi.

Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç, yönetim kurulu üyesi Onur Öztekin ile birlikte Çarşamba Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ta kurduğu İftar Çadırı'nı ziyaret etti. Aynı zamanda Çarşambalılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın da yer aldığı ziyarette depremzedelerle birlikte iftar yapıldı.
Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç, ''Böyle bir hizmete imza atan, depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yardım için canla başla çalışan, sık sık depremzede aileler ile bir araya gelen Çarşamba Belediye Başkanımız ve Mütevelli Heyeti üyemiz Sayın Halit Doğan'a teşekkür ediyorum. Organizasyona katkı veren Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulum ve Mütevelli Heyetimiz adına 2 akşam 2000 kişilik iftar ve sahur programına katkı sağladık. Allah hayırlarımızı kabul eylesin inşallah. Deprem bölgesindeki ailelerin ihtiyaçlarına destek olma, çocukların yüzlerini güldürme adına yapabileceğimiz çok şey olduğu kanaatindeyim. Yaşananları unutmayarak, bölge halkı kardeşlerimize desteğimiz devam edecektir. Bizzat yapmasak bile yardım edenlere destek olmak mümkün'' dedi
Başkan Gömeç, Kahramanmaraş'ın ardından Adıyaman'da SAMKON'un kurduğu konteyner köyüne de ziyarette bulunarak, ayni ve nakdi destekte bulundu. Burada sahur programına katılan Savaş Gömeç, böge halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini tazeledi.