Çarşambalılardan Başkan Doğan'a şenlik teşekkürü

TAKİP ET

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri ile coştu! Yoğun katılım ile yapılan konsere gelen Çarşambalılar böyle bir etkinliğin geleneksel olarak yapıldığı için Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür ettiler.

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri” renkli görüntülere sahne olurken Çarşambalılar bir birinden ünlü sanatçılar eşliğince coştu. Başkan Halit Doğan, şenliklere katılan tüm hemşehrilerine teşekkür ederken, Çarşambalılar da geleneksel olarak yapılan şenlikler için Başkan Doğan'a alkışlarıyla teşekkür ettiler.


Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca; "Çarşamba, Yeşilırmak Şenliklerimiz ile coştu. Dj Onur Paskap ile Erman Kalanbak ve orkestrası bizlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Şenliklerimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.


Şenlikler kapsamında ayrıca; 2 Temmuz Pazar günü, saat 10.00’da Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek Geleneksel Rahvan At Yarışları için heyecan dorukta. Daha önceki yarışların yoğun katılımla gerçekleştiği Rahvan At Yarışları’nda bu sene de izleyenleri kıyasıya rekabetin olduğu, heyecan dolu bir yarış bekliyor. 
Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliği ile gerçekleşecek yarışlarda, 2023 federasyon kuralları geçerli olacak. Toplam ödülün 189 bin TL olduğu Rahvan At Yarışlarında, yarışlar federasyon hakemleri idaresinde yapılacağı öğrenildi.