Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da 2023 Seçimlerinde Samsun'dan Rekor Bekliyoruz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmasında, 2023 seçimlerini işaret ederek, "Samsun'dan 2023'de patlama bekliyoruz" dedi.

Samsun Cumhuriyet Meydanında miting ve toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerinde Samsun'dan büyük bir başarı beklediğini açıkladı.

Samsun Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 2023'de son defa istediğimiz destekle Türkiye Yüzyılı inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz. 2023'e böyle yürüyeceğiz. Gençler Türkiye Yüzyılı için hazır mıyız. Öyle ise 2023'e kadar hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Hanımlar Türkiye Yüzyılı için hazır mıyız. Sizlerden de seçime kadar girilmedik ev, kazanılmadık gönül bırakmamanızı istiyorum. Unutmayın kale içerden fethedilir. Yanı kalenin içinde kim var, bayanlar var. Samsun, Türkiye Yüzyılının öncüsü taşıyıcısı olacaktır. Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde, 50 yıldır sadece halkıyla beraber yürüdür, halkı ile beraber yattı, kalktı. Buralara böyle geldik. Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. Hep milletimizin diliyle konuştuk. Milletimizin öfkesiyle öfkelendik. ÖYle ithal danışmanlarla yürümedik bu yollarda. Siz varsınız yeter. Gözümüzle, kalbimizle hep milletimize baktık. Hamdolsun geçtiğimiz tüm imtihanları istikametimizi bozmadan başardık" dedi.