Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bugün Samsun'da

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bugün Samsun'a gelerek, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bugün saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek ve önemli mesajların verileceği mitingte vatandaşlara seslenecek. 
BÜYÜK KATILIM BEKLENİYOR
Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi öncesi meydandaki hazırlıkları yerinde inceledi. Hazırlıkların tamamlandığını belirten Bakan Muş, "Samsun’un en büyük mitinglerinden bir tanesini gerçekleştirmiş olacağız. Çok büyük bir heyecan var. Büyük bir katılım bekliyoruz.  Samsunlu vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızı burada bağrına basacak" dedi. 
Vatandaşların sorun yaşamaması için giriş noktası sayılarının artırıldığını kaydeden Bakan Muş sözlerini şöyle sürdürdü: "Beklediğimiz kalabalığın rahat bir şekilde meydana girişini sağlayabilelim diye sadece bir iki noktadan değil 4-5 noktadan giriş sağlanılacak. Giriş noktası sayılarını, kontrol noktalarındaki güvenlik personel sayılarını da emniyetten arttırılmasını talep ettik. Çünkü ciddi sayıda bir katılım ön görüyoruz. Böyle bir beklenti içerisindeyiz. Dolayısıyla vatandaşın gelip meydana girişiyle alakalı oradaki işlemlerin hızlı olmasını istiyoruz. Vatandaşın kontrol noktalarında beklemesini istemiyoruz. Tarihi bir gün olacak. Önemli mesajlar verilecek. Samsun tekrar tarafını net bir şekilde ortaya koyacak."