Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Oyunu Kullandı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Oy kullandıktan sonra gazetecilerin değerlendirmesini almak istediği Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan hayırlı olmasını dileyerek, “Oyumuzu kullandıktan sonra tabii söylenecek en önemli şey; Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibariyle takipteyim”dedi.
‘RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUZ’
İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam etti, devam etmekte olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,“Tabii en önemlisi, deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı, deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle, büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar Oralarda da şu an itibariyle herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin şöyle hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00’ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok çok önemli.Bütün sandıklardaki sandık kurul üyelerine, başkanından hepsine başarılar diliyorum, kendilerini de tebrik ediyorum ”diye konuştu.
HALK SEVGİ YUMAĞI OLUŞTURDU
Oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan okuldan çıkışta halkın samimi sevgisi karşılaştı.
Haber: Köksal ÖNER