Daire Başkanı Yılmaz'dan Havza Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Kurumsal İletişim Daire Başkanı Atilay Yılmaz'dan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Kurumsal İletişim Daire Başkanı Atilay Yılmaz, Başkan Özdemir’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktararak yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kurumsal İletişim Daire Başkanı Atilay Yılmaz gerçekleştirilen ziyaretler ile birlikte çalışabilirliği etkin kılacak eylem ve etkinlikler planlamayı hedeflediklerini belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz için her türlü işbirliğine açığız. Bizim önceliğimiz halkımıza hizmet bunun içinde üzerimize düşen ve varsa yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Kurumsal İletişim Daire Başkanımız Atilay Yılmaz beye teşekkür ederim.”dedi.