Dedeman Hotel Samsun'a otel mi açacak? Dedeman Samsun Otel Projesi

TAKİP ET

Atakum'da eski bir hastane binasının yerine bir çok şehirde 5 yıldızlı otelleri bulunan Dedeman Hotel dönüştürüleceği haberleri ardından Dedeman Hotels & Resorts International'den açıklama geldi.

Dedeman Hotel'den Samsun açıklaması! Dedeman Hotel Samsun'a otel mi yapacak? Dedeman Samsun ne zaman açılacak? Konuyla ilgili olarak Dedeman Hotels & Resorts International'den resmi açıklama geldi.
Atakum'da bulunan eski bir hastane binasının otel olarak hizmet vereceği haberlerinin ardından konuya ilişkin Dedeman Hotel'den açıklama geldi. 
Açıklamada, "Söz konusu binanın sahibi ile de ön görüşme yapılmış olup, binanın tamamen yıkıldıktan sonra, yeni bir otel yapılacağı teyit edilmiştir. Halen görüşmelerin sürdüğü proje için henüz sözleşme imzalanmamıştır. " denildi.

Elina Managed by Dedeman Atakum'da Açıldı

Eline Managed By Dedeman açılıyor! Eline Managed By Dedeman nerede! Eline Managed By Dedeman iletişim

Ulusoy Un ve Söke'den 150 ton un ve 12 bin kutu donuk gıda


Dedeman Hotel'den yapılan açıklamada, "Samsun'un Atakum ilçesinde yer alan hastane binasının tadilat ile otele dönüştürülmesine ilişkin çıkan habere dair aşağıdaki açıklamanın yapılma gereği oluşmuştur:
Markamız, dünya çapında birçok otel projesi için yönetim veya franchise anlaşmaları imzalamak üzere görüşmeler yapmaktadır.
Söz konusu binanın sahibi ile de ön görüşme yapılmış olup, binanın tamamen yıkıldıktan sonra, yeni bir otel yapılacağı teyit edilmiştir. Halen görüşmelerin sürdüğü proje için henüz sözleşme imzalanmamıştır. 
Dedeman Hotels & Resorts International" denildi.

Samsun'da deprem mi oldu! Samsun sallandı mı?

Canik Belediyesi'nden Depremzede Çocuklara Psikososyal Destek

Tekkeköy'de hayaller gerçek oluyor projeler tek tek hayata geçiyor

Dedeman Samsun Otel