Dedeman Samsun'da iki otel yapacak!

TAKİP ET

Dedeman Hotels & Resorts International'in Samsun'da yapacağı iki otellerden birinin Atakum ilçesinde yıkımı yapılan hastane binasının yerinde olacağı öğrenildi.

Dünya Gazetesinde yer alan habere göre Dedeman Hotels & Resorts International'in Samsun'da yapacağı iki otel yatırımı ile ilgili düzenlenen imza töreninde şu açıklamalar yapıldı.
Samsun'a iki ayrı otel yapacak olan Dedeman Hotels & Resorts International ve Doğanlar Group, yatırımın yapılacağı noktaları açıkladı.
Samsun’un Orta Karadeniz’in başkenti olduğuna dikkat çeken Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Doğan, "Samsun’un nabzı, kozmopolit yapısıyla Atakum’da atıyor. Burası çevre illerden özellikle hafta sonları yüksek oranda yerli turist alan bir yer. Her iki otelimizin yakın konumu, bölgede güçlü bir sinerji yaratacak. Park Dedeman Samsun, herkes tarafından bilinen ve rağbet gören bir mevkide konumlanıyor. Daha önce yaklaşık 25 yıl hastane olarak hizmet veren eski binayı yıkıp, sıfırdan bir Park Dedeman inşa ediyoruz. Elina Managed by Dedeman ise Atakum’un en verimli sahilinin tam ortasında, önünde plaj olan bir otel. Park Dedeman markası için devam eden görüşmelerimiz sırasında gelişen ve aslında iş birliğimizin ilk meyvesi olan Elina Managed by Dedeman’ın bölgenin göz bebeği olacağına inanıyoruz" dedi. 
Samsun’da aynı yatırımcı ile aynı anda iki otel projesi imzalamanın, markanın güçlü algısının bir göstergesi olduğunu belirten Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ise yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz son bir yılda; Kartepe Kocaeli, Sarıkamış, Cizre, Kayseri, Eskişehir ve Van olmak üzere toplam 6 otel açılışı gerçekleştirdik. Bu süreçte yeni markalarımızdan ‘Smart by Dedeman’ ve ‘Ready to Stay by Dedeman’ın ilk otellerini açtık. Markalarımızı kâğıt üzerinde bırakmadan hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Kayhan Doğan Dedeman