Denizlispor Samsunspor maçı canlı yayın TRT SPOR'da

TAKİP ET

Denizlispor Samsunspor maçı canlı yayın ne zaman saat kaçta? Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında şampiyon Yılport Samsunspor bugün saat 19:00'da Denizlispor'a konuk olacak. Samsunspor 2-1 kazanarak üç puanı almayı başardı.

Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında şampiyon Yılport Samsunspor, bugün düşmesi kesinleşen Altaş Denizlispor'a konuk olacak. Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Emre Kargın yönetecek. 
Ev sahibi Altaş Denizlispor, ligde oynadığı 32 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı. Geçen hafta deplasmanda Bodrumspor'a 1-0 kaybeden Denizlispor'un TFF 2. Lig'e düşmesi kesinleşmişti.
Birçok futbolcuyla şimdiden yollarını ayırıp sahaya genç ağırlıklı kadroyla çıkacak olan Denizlispor, haftaya İzmir deplasmanında Altay'a konuk olduktan sonra 1. Lig maratonunu tamamlayacak.
Şu ana kadar sadece 17 puan toplayabilen yeşil-siyahlı ekip, deprem nedeniyle ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor'la oynaması gereken son 2 maçtan ise hükmen 3 puan alacak.
Konuk ekip Yılport Samsunspor ise ligde oynadığı 32 maçta 20 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında konuk ettiği Ankara Keçiörengücü'nü 3-1 yenen Samsunspor, Süper Lig'e şampiyon olarak çıkmayı garantilemişti. Karadeniz temsilcisinin  69 puanı bulunuyor.

Yılport Samsunspor U17 takımı Türkiye ikincisi oldu

Kaynak: TRT Spor

Samsunspor