15 Temmuz Kahramanları Almanya'ya çıkarma yapacak!

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar' projesi yurt dışına açılıyor. FETÖ'nün hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük katkı sağlayan 15 Temmuz Kahramanları, yaşadıklarını bu kez Almanya'da gurbetçi vatandaşlarımızla paylaşacaklar.

Almanya’nın Köln ve Berlin kentlerinde gerçekleştirilecek programlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak. 
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla planlanan ‘Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar’ projesi, bu kez Almanya’da düzenlenecek. Almanya’nın Köln ve Berlin kentlerinde gerçekleştirilecek programlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar’ projesi devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla hayata geçirilen proje ile Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz’da yaşadıklarını anlatan ‘içimizdeki Kahramanlar’, yaşadıklarını ilk kez yurtdışında vatandaşlarla paylaşacak. İlki Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında karargâh olarak kullandığı Akıncı Üssünün bulunduğu Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleştirilen ‘Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar’ projesi, Almanya’da düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa çıkan, meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, duygularını Köln ve Berlin’de gurbetçi vatandaşlarımızla paylaşacaklar. 
İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan programlarda, 10 Mart 2017 Cuma günü Köln’de Sartory Balo Salonu’nda ve 12 Mart 2017 Pazar günü Berlin’de Büyükelçilik Balo Salonu’nda Abdullah İrgin, Rukiye Dağ ve İsmet Doğan'ın katılımıyla programlar düzenlenecek. Almanya’da gerçekleştirilecek olan programlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katılacak.