Albaraka Türk Hat Koleksiyonu Amsterdam'da

TAKİP ET

Albaraka Türk, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Albaraka Hat Koleksiyonu Sergisi'ni Hollanda Amsterdam'da sanat severlerle buluşturdu.

Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünde 11 Ekim 2019’da açılışı gerçekleşen Hat Sergisi, 25 Ekim 2019 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
Katılım bankacılığı alanındaki başarısını, kültür ve sanat alanında da sürdüren Albaraka Türk, klasik Türk İslam sanatlarını kalıcı hale getirmek, gelecek nesillere aktarmak ve tüm dünyada tanıtımını gerçekleştirmek hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, köklü medeniyetimizin önemli bir mirası olan hat sanatını yaşatmak ve bu sanatı dünyaya tanıtmak amacıyla hareket eden Albaraka Türk, Klasik Türk İslâm sanat dallarından hat-tezhip ve ebru sanatından oluşan ‘Albaraka Hat Koleksiyonu’nu bu kez Hollanda Amsterdam’da sanatseverlerle buluşturdu.
Amsterdam Yunus Emre Enstitüsü’nde; Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ, ve çok sayıda davetlinin katılımıyla 11 Ekim 2019 Cuma günü açılışı gerçekleştirilen Hat Sergisi, 25 Ekim 2019 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Sergide; Albaraka Hat Koleksiyonuna ait eserler yer alıyor.