Batum Euphoira Hotel Resort kapılarını açıyor

TAKİP ET

Gürcistan'ın Batum'da şehride yaptığı yatırımlarla göz dolduran Samsunlu İşadamı Galip Öztürk'ü ziyaret ederek, Türkiye'de yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze, Batum'daki yatırımlarla ilgili de bilgi aldı.

23 Eylül’de açılacak METROCITY Batum Euphoria Hotel Resort, METROCITY AVM ve rezidansları gezen Pataradze, hayırlı olsun dileklerini iletti. Pataradze, “METROCITY Batum Euphoria Hotel Resort Karadeniz’de gezdiğim otellerin en iyisi” diyerek Batum’daki yatırımların iki ülke arasındaki işbirliğini artırmasını diledi.

BATUM EUPHORİA HOTEL RESORT KAPILARINI AÇIYOR
Gittiği her yere kattığı değerle tanınan Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk bir büyük projeye daha imzasını atıyor. Avrasya Georgia imzalı, Gürcistan'ın en büyük ve en lüks oteli unvanını alan METROCITY Batum Euphoria Hotel Resort, METROCITY AVM ve rezidanslar 23 Eylül tarihinde kapılarını açacak.

Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş’nin, 2014 yılı Eylül ayında Acara Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti ve liman kenti Batum’da temelini attığı, 5 yıldızlı otel, rezidans ve alışveriş merkezinin inşaatında sona gelindi. Proje içerisinde yer alan Gürcistan'ın en büyük ve en lüks oteli unvanını alan Batum Euphoria Hotel Resort, METROCITY adıyla yükselen rezidanslar ve Batum’un ilk alışveriş merkezi 23 Eylül tarihinde açılıyor.
 
Otelin açılışı Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı, Samsunlu işadamı Galip Öztürk’ün kızı Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ve Levent Göbülük’ün düğün töreni ile yapılacak.

PROJE İLE BİRÇOK İLKE İMZA ATILDI
Dönemin Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Archil Khabadze’nin katılımı ile 2014 yılının Eylül ayında temelleri atılan proje çok kısa bir zamanda tamamlanarak, Batum’un birçok ilkine imza attı.
Otelin işletmesi için Prince Group ile anlaşma yapıldı. Euphoria Hotel’ler zincirinin en yeni halkası olacak Batum Euphoria Hotel Resort, Batum’da bir ilk “Ultra her şey dâhil” sistemi ile hizmet verecek. 38 bin 525 m2 arazi üzerine 101 bin m2 inşa edilen proje içerisinde; 523 odalı Batum’un en büyük oteli, Batum’un ilk alışveriş merkezi, rezidans ve sağlık merkezleri yer alıyor. Bu projenin tamamlanmasının ardından şirket yeni bir projeye hazırlandığını da duyurdu.  METROCITY adıyla yükselen rezidansların 2. Etabı olarak başlayacak proje 1. Etabın hemen yanında yer alacak.

galip öztürk