Invasion 2. sezon onayı aldı mı? invasion dizi konusu

TAKİP ET

Apple TV+'ın dünya çapında gerçekleşen uzaylı istilalarını konu alan Invasion dizisinin 2. sezon onayı aldığı dizi yorumcuları tarafından dile getirildi.

Apple TV+’ın uzay temalı bilim kurgu dizisi izleyenler tarafından araştırılıyor. İlk Üç Bölümüyle 22 Ekim’de Apple TV+’da yayınlanan Invasion, dünyanın dört bir yanında gerçekleşen uzaylı istilalarının ardından birçok kıtada geçiyor. 
Uzaylı istilalarını bilim kurgudan çok drama şekliyle ilerlesede izleyenler diziyi ne kadar eleştirsede bağımlısı oldu.
Star Wars: Rebel, The Martian ve X-Men: Days of Future Past gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar ve Emmy adaylığı bulunan Simon Kinberg ve Hunters dizisinin yapımcıları arasında bulunan David Weil tarafından yaratılan uzaylı istilası dizisi Invasion’ın yönetmenliğini ise The Alienist dizisiyle Emmy adaylığı kazanan Jakob Verbruggen üstleniyor.
Son bölümünün 10 aralık cuma günü yayınlanması beklenen dizide izleyenleri heyecandan çok acaba konuyu nereye bağlayacaklar sorusu akıllara geliyor. 
Uzaylı bilim kurgu dizilerinde çok yakınlığı ile benzerlik sunan Invasion'ı dizi yorumcuları 2. sezon onayını aldığı iddiasında bulundu. 
Konuyla ilgili olarak son bölümün yayınlanmasından sonra dizinin ikinci sezonun olup olmadığı resmiyet kazanacağı görülüyor. 

invasion dizi konusu