SAYSİAD sponsorluğunda şeker tadındaki heykeller yarışacak!

TAKİP ET

Samsunlu Yöneticiler Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(SAYSİAD) ana sponsoru olduğu Master Of Cake 2018 İstanbul Festivali için Samsun'da tanıtım toplantısı düzenlendi.

Samsun'da MyHouse Otel'de Master Of Cake 2018 İstanbul Festivali nedeni ile tanıtım toplantısı yapıldı. 

İstanbul'da 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında Elite Worl Europe Hotel's'de yapılacak olan Master Of Cake 2018 İstanbul-Pastacılık ve Çikolata Festivali için Samsun'da düzenlenen toplantıda Master Of Cake Kurucusu ve Genel Koordinatörü Zümra Uludoğan, basın mensuplarına etkinlik ile ilgili bilgiler verdi. 

SAYSİAD Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen'in düzenlenecek olan festivale destek verdiğini ve SAYSİAD'ın Master Of Cake 2018 İstanbul festivaline ana sponsor olduğunu söyleyen Zümra Uludoğan, dünyaca isim yapmış olan pasta sanatçılarının İstanbul'da gerçekleşecek festivale katılacaklarını söyledi. 

Master Of Cake 2018 İstanbul festivalinde pasta yarışması için  200'ün üzerinde yarışmacının katılacağını kaydeden Zümra Uludoğan, "Master Of Cake markası Samsun'a ait bir markadır. Bu nedenle İstanbul'da düzenlenecek olan festivalimizin tanıtım toplantısını Samsun'da yapıyoruz. İstanbul'da yapılacak olan Master Of Cake Festivaline sadece Türkiye geneli değil, dünyadan da katılım olacak. Festivalde pastacılık ve çikolatacılık şöleni yaşanacak. 500'ün üzerinde pastacıyı ağırlayacağız. 200'ün üzerinde de pasta festivalde yarışacak. Yaklaşık 60 kişinin üzerinde yurtdışından yarışmacımız, 100'ün üzerinde de katılımcı olacak. Sanatsal olarak en güzel pastanın seçileceği Master Of Cake yarışmasına dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Daniel Dieguez başkanlığında Jeton Tiravari, Tuba Geçki, Zihni Türksel, Bayrak Özrek ve Rita Dascenzo gibi önemli isimler jüri kadrosunda yer alacak" dedi.

 

Samsun-MyHouse Hotel'de gerçekleşen basın toplantısında pasta ustası Pınar Kınalı'da Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ile Portekizli futbolcu Pereira'nın yapmış olduğu pastalarını basın mensuplarına sergiledi. 

Toplantıda SAYSİAD Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen'in Samsun'un markası olan Master Of Cake'e sahip çıktığını ve İstanbul'da yapılacak olan Master Of Cake 2018 Festivaline de ana sponsor olarak destek verdiğini anlatan Zümra Uludoğan, şunları dile getirdi.

"Master Of Cake-İstanbul festivalinde yapılacak olan pastalarda aklınıza gelebilecek her şey modellenebiliyor ve yapılabiliyor. Yarışmada yaklaşık 2 metrenin üzerinde devasa figürler yarışacak. Bu figürlerin mekanları kurulacak. O mekanlarda kayalar, bahçeler, kuşlar, saksılar, ağaçlar, şato, gökyüzü şeklinde pastalar yapılacak ve bunların tamamı yenilebilir malzemelerden olacak"

SAYSİAD Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen