The Walking Dead 7. Sezon 4. Bölüm de neler olacak!

TAKİP ET

The Walking Dead 7. sezon 4. bölüm izle yayını 14 Kasım pazartesi akşamı fx tv ekranların da saat 21:30 da izlenebilecek.

The Walking Dead 7. sezon 4. bölüm izle yayını 14 Kasım pazartesi akşamı fx tv ekranların da saat 21:30 da izlenebilecek.

The Walking Dead yeni bölümleri hangi kanalda oynuyor, The Walking Dead yeni bölümleri nereden izlerim, The Walking Dead 7. sezon bölümleri, The Walking Dead yeni bölümüyle Amerika yayınından 1 gün sonra, Pazartesi 21.30'da FX'te! Ancak telif hakkı nedeniyle The Walking Dead, Dizimag, Dizipub, Dizibox gibi sitelerde olmayacak. The Walking Dead 7. sezon 4. bölüm için artık saatler kaldı. Dizi hayranları 90 dakikalık özel bölüm için nefeslerini tuttu. Yeni bölüm fragmanını izleyenler tarafından yapılan ortak yorum ise Negan ve Rick’in karşı karşıya geleceği harika bir bölümün izleyici karşısında olacağı.

Sevilen dizinin yapımcı şirketi AMC, 7. sezon hakkında çok fazla detaya girmekten kaçınmıştı. Ancak izleyici 7. sezonun başlaması ile birlikte adeta yerinden kalkamadı. İlk bölümde Glenn ve Abraham’ın inanılmaz ölümleri, Negan’ın gücünü ortaya koymuş oldu. 2 bölümdür ekranlardan uzak kalan Rick ve ekibi, bu bölüm Negan ile birlikte izleyici karşısına geçecek. Michonne’nin Negan’a silah doğrultması, Rick’in gözlerindeki korku ve daha fazlası The Walking Dead 7. sezon 4. bölümde ekranlarda olacak. 14 Kasım pazartesi gecesi yayınlanacak olan The Walking Dead 7. sezon 4. bölüm 90 dakikalık özel bölüm olarak yayınlanacak.

The Walking Dead 6. Sezon: 3. Bölüm Kamera Arkası

The Walking Dead Dizisi Hakkında

Bir televizyon efsanesi haline gelen, Robert Kirkman imzalı çok sevilen dizi The Walking Dead yeni sezonu ile Amerika yayınından 1 gün sonra FX ekranlarında. Bir önceki sezonda ekibimiz Negan ile tanışmıştı ve sezonun bittiği noktada Negan içlerinden birini öldüreceğini söylemişti fakat kimi öldürdüğünü öğrenememiştik. Bu noktaya gelene kadar karakterlerimiz pek çok zorluktan geçti. Hastalıklar, açlık, insanların zulmü, trajedi, ihanet ve zamansız kayıplar... Tüm bu yaşanan onları eğitti, güçlü ve durdurulamaz kıldı. Kendi yuvalarını yaratmışlardı. Dünyayı bildiklerini düşünüyorlardı. Yanıldılar. Yedinci sezonun ilk yarısı gurubumuzu dağılmış, yıkılmış ve baskının parmağında toparlanmaya çalışırken buluyoruz. Negan onları başarıyla kontrol altına almış, onlara zorbalıkla onun kuralları altında yaşamayı öğretmiş ve bunu eğer tersini yaparlarsa ne olacağınının zalim örneklerini göstererek yapmış olacak. Negan’ın kimi öldürdüğü sorusunun cevabını alacağımız yeni sezonda artık dünya onların düşündükleri yer değil. Daha büyük ve daha da tehlikeli bir yer.

The Walking Dead 7 sezon