Eğitim Bir Sen Havza Temsilciliği'nden üyelerine yüzde 15 indirim imkanı

TAKİP ET

Eğitim Bir Sen Havza Temsilciliği Zerrin Özkurt Beauty Center ile imzaladığı protokol ile üyelerine cilt bakım ve lazer epilasyon gibi birçok hizmette yüzde 15 indirim imkânı sağladı.

Zerrin Özkurt Beauty Lazer Epilasyon Cilt Bakım Merkezinde işyeri sahibi Zerrin Özkurt ile Eğitim Bir Sen Havza Temsilcisi Halit Gökçe arasında imzalanan protokol ile Bem Bir Sen Havza Temsilciliği üyeleri ile birinci derece akrabaları merkezde yaptıracakları lazer epilasyon, manikür, pedikür, kalıcı makyaj, protez tırnak, selülit giderme, pasif jimnastik, lenf drenaj ve destekleyici ürünler ile daha bir çok işlem de yüzde 15 indirim imkanından yararlanacak.
Zerrin Özkurt Beauty Lazer Epilasyon Cilt Bakım Merkezi İşyeri Sahibi Zerrin Özkurt imzalanan protokol ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “ Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliğimiz ile aramızda imzaladığımız protokol ile bir yıllık süre ile geçerli olmak üzere, birinci derece akrabaları da içerecek şekilde salonumuzda yapacakları tüm işlemlerde % 15 indirim anında uygulanacak. Bu vesile ile Eğitim Bir Sen camiamız Havza Temsilciliği yetkililerine teşekkür ederken, anlaşmanın hem eğitim camiasına, ailelerine hem Salonumuza hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Öğretmenlerimiz ve birinci derece yakınları merkezim de uygulanan bir çok işlemde anında indirim imkanından yararlanabilecekler.” Dedi.
Eğitim Bir Sen Havza Temsilcisi Halit Gökçe ise imzalanan indirim protokolünün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek; “ İmzaladığımız protokol ile değerli üyelerimiz ve ailelerine indirim imkanı sağladık. Sayın Zerrin Hanıma üyelerimize sağlamış oldukları imkanlar için teşekkür ederim. Protokolümüz her iki tarafa da hayırlı olsun.” Dedi.