Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciğinden Havza Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan genel kurul sürecini sonrası Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi seçilen Halit Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Eğitim Bir Sen Havza İlçe Temsilcisi Halit Gökçe tarafından Başkan Özdemir’e yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.Eğitim Bir Sen Havza İlçe Temsilcisi Halit Gökçe kısa bir süre önce tamamlanan genel kurul süreci öncesi görevi devraldığını belirterek; “Uzun yıllar sendikamızın temsilciliğini yapan ve bu dönem aday olmayan değerli İlçe Temsilcimiz Numan Kurt görevi bizlere devretti. Ondan devraldığımız görevi laiki ile yerine getirmek için çalışmaktayız. Sayın Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’in eğitime vermiş olduğu destekleri yakından takip ediyor ve kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz adına yürütülecek her türlü çalışmada yanlarında olacağız.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretlerinden dolayı Gökçe ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek; “Havza Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimcilerimizin yanında ve yardımcısı olmaya hassasiyet göstermekteyiz. İnşallah bundan sonra da eğitime olan desteklerimiz devam edecek. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimleri için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlere üstlendiğiniz yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.” Dedi.
Eğitim Bir Sen Havza İlçe Temsilcisi Halit Gökçe’e ziyarette yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Gülşen, Hasan Geyik, Fezail Siel, Nebi Başer, Erol Şahin, Yaşar Korkmaz, Galip Seven ve Bekir Kaya eşlik ettiler.Gökçe ve beraberindekiler ziyaretler kapsamında Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayanı ziyaret ettiler.