10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Kitap Okuma Yarışması Kayıtları Devam Ediyor

TAKİP ET

Server Yaşam Vakfı tarafından tüm Türkiye'de, Samsun'da Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün organizasyonuyla düzenlenen ödüllü 10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Kitap Okuma Yarışması yoğun ilgi görüyor.

Her yıl farklı konularda gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, bu yıl Sağlıklı Düşünmek temasıyla 4 farklı kategoride gerçekleştiriliyor. İyi-kötü, doğru-yanlış her türlü bilginin kolaylıkla yayıldığı bir dönemde bilginin, özellikle de tasarlanmış bilginin, artış hızını ve topluma etkilerini gören Ufka Yolculuk ekibi, sağlıklı düşünme konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Kayıtlar Devam Ediyor

İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerine yarışma için özel hazırlanmış sağlıklı düşünmek konulu düzenlenen kitap okuma yarışmasının kayıtları www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden yapılarak, 25 Nisan 2022 saat 07.00’a kadar devam ediyor.

Toplam 1 Milyon TL Ödül

Kaybedeni olmayan 10. Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışması neticesinde Türkiye genelinde dereceye girenler büyük para ödülleri alacak. Her kategoride 1’incilere 10.000 ₺, 2’incilere 9.000 ₺, 3’üncülere 8.000 ₺ verilecek olan yarışmada, ilk 50’ye giren yarışmacılar ödüllendirilecek. Samsun’da ise her kategoride 1’incilere 1.000 ₺, 2’incilere 750 ₺, 3’üncülere 500 ₺ verilecek, ilk 15'e giren yarışmacılar ödüllendirilecek. 

10. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Kitap Okuma Yarışması Kayıtları Devam Ediyor