16 Mart Çarşamba Samsun'da yarın okullara kar tatili var mı!

TAKİP ET

Samsun'da özellikle kar yağışı alan ilçelerde veliler ve öğrenciler 16 Mart Çarşamba günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Samsun ilçelerdeki okullarda kar tatili olup olmadığını samsun.meb.gov.tr den takip edebilirsiniz.

Samsun'un ilçelerinde yine okullar tatili varmı? sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında bulunuyor. Birkaç gündür bazı ilçelerdeki okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Peki 16 Mart Çarşamba günü Yarın Samsun ilçelerinde okulların durumu nedir? İlçelerde özellikle taşımalı eğitim tatil mi, yarın kar tatili olacak mı?
Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası Karadeniz'de etkisini büyük etkide gösteriyor. Samsun'da 16 Mart Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olması bekleniyor.
Samsun Merkezde olmasa bile ilçelerde yer yer kar yağışı gözlemleniyor. 
Veliler sosyal medya da eğitime ara verilen okul var mı sorusuna yanıt arıyor. 
Bilindiği üzere okullar Valilik kararlarıyla tatil edilirken, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün konuyla ilgili bilgi saat 21:00 den sonra paylaşılıyor. 
16 Mart Çarşamba günü ilçelerdeki okullarda kar tatili olup olmadığını //samsun.meb.gov.tr/ den de takip edebilirsiniz.  

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 22:40 itibariyle resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

16 Mart Çarşamba Samsun'da yarın kar tatili olan okullar listesi

Ayvacık ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; 
1-Çarşıköy ilk / Ortaokulu 
2-Döngel İlk / Ortaokulu 
3-Terice ilk / Ortaokulu 
4-Kazancılı ilkokulu 
5-Eynel İlkokulu 
6-Yenice Mustafa Çakır ilkokulu 
7-Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı 
8-Taşımalı eğitimin tamamında 16.03.2022 Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.

Salıpazarı Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamına, diğer okullarımızda ise taşımalı eğitime 16/03/2022 Çarşamba günü bir gün(1) süre ile ara verilmiştir.

Tekkeköy   İlçemizde 16 Mart 2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime devam edilecek. Buzlanma nedeniyle ulaşım olmayan güzergahlardaki taşımalı ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim öğrencileri izinli sayılacaktır.

Terme ilçemizde  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulunda 16 Mart 2022 çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan İlk/Ortaokul/Lise/Özel Eğitim ve dengi okullara  gelemeyen tüm taşımalı  öğrencilerimiz izinli sayılmıştır."

16 Mart Çarşamba Samsunda yarın okullara kar tatili var mı