23 Nisan Ortaokulu'nda Çocuk ve Bahar Şenliği

TAKİP ET

23 Nisan Ortaokulunda 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Çocuk ve Bahar Şenliği düzenlenerek şenlik kapsamında Müzik Sınıfı açılışı gerçekleştirildi.

23 Nisan Ortaokulu’nda her eğitim öğretim yılının 2. dönemi içerisinde yapılması geleneksel hale gelen Çocuk ve Bahar Şenliğine tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 virüsü nedeni ile ara verilmişti. Vakaların azalması ve normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte kaldığı yerden devam eden geleneksel şenlikte okulumuz öğrencileri yine doyasıya eğlendiler.  
Çocuk ve Bahar Şenliği İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şevki GÜLAY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın ALPAYDIN, çok sayıda okul müdürü, veli ve öğrencilerin yoğun katılımıyla başlayan program Okul Müdürü Ramazan DERE açılış konuşmasında programın hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Aile Birliği Başkanı Merve Atmaca’ya, Programa maddi manevi destek sağlayan kurum ve kuruluşlara, programın hazırlanmasında özveri le çalışan 23 Nisan Ortaokulunun tüm öğretmenlerine teşekkür etti.  
Ardından sahne ana sınıfı gösterileri, halk oyunları gösterileri ve öğrenciler tarafından hazırlanmış olan gösteri ve oyunlarla şenlendi.  Sahne dışında da etkinliklerin devam ettiği günde, tahta bacak gösterileri ve geleneksel sokak oyunlarından oluşan yarışmalarda çocuklar hem unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla tanışmaya fırsat buldular hem de tatlı bir rekabet içinde gönüllerince eğlendiler.
Ayrıca mini bir gitar ve piyano resitali eşliğinde farklı enstrümanlarla zenginleştiren müzik sınıfının açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY, İlçe Sağlık Müdürü Şevki GÜLAY, İlçe Şube Müdürü Yalçın ALPAYDIN tarafından gerçekleştirilerek 23 Nisan Ortaokulu öğrencilerinin kullanımına sunuldu.
Saha içinde veliler tarafından birbirinden güzel yiyeceklerle kermes düzenlenerek öğrencilerimizin ve halkımızın beğenisine sunulmuştur.


 

23 Nisan Ortaokulunda Çocuk ve Bahar Şenliği