AGD Samsun'dan Mezunlar Buluşması

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi geçmiş yıllarda AGD'ye gönül vermiş, ve yurtlarında kalarak üniversite hayatını geçirerek mezun olmuş mensuplarının katılımıyla Geleneksel Mezunlar buluşması düzenledi.

Ondokuzmayıs İlçesi Sarıgazel Tabiat Parkı'nda düzenlenen programa Türkiye'nin farklı illerinden bir çok Anadolu Gençlik Derneği mensubu katıldı.

Programda bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun Geleneksel Mezunlar Buluşmasının her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle farklı illerden gelerek aramızda bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Havaların aşırı sıcak olduğu şu günlerde İlimizde dostluk-arkadaşlık olgusunun pekişmesi adına gelerek aramızda bulunan kardeşlerimiz geçmiş yıllarda buna benzer birçok etkinlikte bizlerle beraber olmuşlar, vakit geçirmişler mesai harcamışlardır. Her birisinin Samsun Anadolu Gençlik Derneğinde üniversite yıllarında yaşamış olduğu güzel anılar var. Bu anıları tazelemek, hasbihal etmek üzere bu yıl da sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyinin, doğrunun, güzelin ve faydalının hakim olması için mücadele etmiş, sonrasında mezun olduktan sonra iş hayatına atılarak bunları hayatında tatbik etmiş olan tüm kardeşlerime Geleneksel Mezunlar Buluşması programımıza katıldıkları için tekraren teşekkür ediyorum."

Katılımcıların anılarını tazelediği program piknik etkinliği ile son buldu.