Atakum Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri 'den örnek davranış

TAKİP ET

Atakum Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri, lösemili çocuklar ve omurilik felçlileri için kermes düzenledi.

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Mimar Sinan Ortaokulu tarafından her yıl düzenlenen ve lösemili çocuklar ve omurilik felçlileri yararına öğretmen-veli işbirliği ile yapılan kermes, bu sene de tekrarlandı.

PLASTİK KAPAKLAR SANDALYE OLDU

Okulda görevli öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından yoğun bir çalışma ile hazırlanan kermese ilgi yoğun oldu. Haftada bir gün okulda kalarak kermes için gerekli olan tüm hazırlıkları tamamlayan öğretmen ve veliler, toplumsal fayda sağlamanın mutluluğunu da yaşadılar. Geri dönüşümle eski kotlarından çanta, kalem kutuları, hastanelerde kullanılan muayene çubuklarından kitap ayracı, çeşitli malzemelerden takı, yastık, etek, kokulu sabun, atkı, bere ve  oyuncaklar yapan öğretmen ve öğrenciler ayrıca yıl boyunca biriktirdikleri plastik kapakları da tekerlekli sandalye alınması için Omurilik Felçlileri Derneği’ne göndermeyi de ihmal etmediler.

KERMESE YOĞUN İLGİ

Kermese okul öğrencilerinin velilerinin yanı sıra, çok sayıda davetli de katılırken, elde edilen gelir LÖSAM'a ve Omurilik Felçlileri Derneği'ne teslim edildi. Okul yetkilileri kermese katılan ve destek olan hereke teşekkür ederek, "Bizlerin hasta miniklerimize ve engelli bireylerimize yarım etmemiz amacıyla hazırladığı kermese katılan ve destek olan herkese  teşekkür ederiz" dediler.