Başkan Akgül: Eğitime katkımız devam edecek

TAKİP ET

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitime verdiği katkılardan dolay Belediye Başkanı Halil Akgül'e plaket verdi.

Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret eden Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş eğitime katkılarından dolayı Başkan Akgül’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Ali Savaş, “İlçemizde bulunan eğitim kurumlarına, okullarımıza ve çevresinde yapmış olduğu  çalışmaların yanı sıra o kültürel, sosyal ve sportif  faaliyetlerde kendisi her zaman destek vererek yanımızda olmuştur.Özellikle son dönemde pandemi nedeni ile uzaktan eğitim alan ve durumu olmayan öğrenci kardeşlerimizin tablet ihtiyaçlarının karşılanmasındaki gayret ve katkıları bizim için son derece önemliydi. Hiçbir konuda bizleri geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’e teşekkür ediyorum”dedi.

ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ
24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile İlçe Merkezinde bulunan Anaokulu, İmamhatip Orta okulu, Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi ve Bereket İlkokullarını ziyaret eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül burada öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Akgül öğretmenlerin günlerini kutladı.

KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK
Bende bir öğretmen babası olarak eğitimin ve eğitim camiasının yanındayım diyen Başkan Akgül, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana eğitim alanında büyük gelişmelere imza ettik. Okullarımızda eğitim gören çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin rahat bir şekilde eğitim ve öğretim görebilmeleri adına ekip arkadaşlarımla birlikte güzel çalışmalar yaptık. Öğrenci sayılarımızdan, okullaşma ve spor tesislerine kadar bir çok hizmeti ilçemize kazandırmayı başardık.Eğitime katkılarımız devam edecek.

TAKDİRE ŞAYAN
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetiştirilmesinde siz öğretmenlerimizin emekleri, gayretleri takdire şayandır. Sizlerle her zaman gurur duyduk. Hepinizin Öğretmenler Gününü kutlular, başarılar diliyorum”dedi.

Başkan Akgül: Eğitime katkımız devam edecek