Başkan Hasan Togar: Türkiye'nin en gelişmiş okuluna sahip olacağız

TAKİP ET

Tekkeköy'de iş insanı Cemal Yeşilyurt tarafından yapılan Tarım Meslek Lisesi'nin inşaatını inceleyen Başkan Hasan Togar, "Türkiye'nin en gelişmiş okuluna sahip olacağız" dedi.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde iş insanı Cemal Yeşilyurt tarafından yapılan Tarım Meslek Lisesi'nin inşaatında çalışmalar devam ediyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "16 derslik ile üç klinik laboratuardan oluşan her türlü bilişsel, teknik ve laboratuar alt yapısına sahip olarak inşa edilen Türkiye'nin en gelişmiş Tarım Meslek Lisesi mevcut Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kanserde erken teşhis konusunda 'Erken teşhiste biodedektör köpekler' adlı projesinin hayata geçirilebilmesi için gerekli donanıma ve alt yapıya da sahip olacak" dedi.

YEŞİLYURT AİLESİNE TEŞEKKÜR
Başkan Hasan Togar, "Bizleri her zaman destekleyen, hayırseverlik ve yardım konularında öncü olan Cemal Yeşilyurt amcamıza ve Yeşilyurt ailesine bizleri kırmayarak, okulu ilçemizde yapmayı kabul ettikleri için teşekkür ederim" diye konuştu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, iş insanı Himet Yeşilyurt ile birlikte inşaat aşamasındaki okulu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Hasan Togar: Türkiyenin en gelişmiş okuluna sahip olacağız