Başkan Özdemir karne dağıttı

TAKİP ET

Yarıyıl tatili dolayısıyla 6 bin 747 öğrenci karne sevinci yaşadığı Havza'da Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir karne dağıttı.

Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam öğrencilere karne dağıttılar.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam  “Yoğun bir eğitim öğretim dönemini tamamladık, öğrencilerimizin yarıyıl tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri ve dinlenmiş bir şekilde yeni döneme başlamaları gerekmektedir. ” dedi. 

Havza Belediye Başkanı Sebehattin Özdemir ; “Havza’da eğitim seviyesi olarak oldukça iyi durumda. Bu vesileyle başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere şube müdürlerimizi, okul müdürlerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklar şimdiden bir idealiniz olsun. Ülke olarak sizlere ihtiyacımız var. Başarıya ihtiyacımız var. Allah’ım sizleri muvaffak eylesin. Bizim okumaktan ve başarılı olmaktan başka çaremiz yok. Siz bizim istikbalimiz, siz bizim geleceğimizsiniz.  Kendinize bir hedef koymanız sizleri başarı için motive edecektir. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet için gece gündüz demeden çalışacağız. Ben hepinize iyi tatiller dileyerek, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.  

Yapılan konuşmalar sonrası Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Şube Müdürleri okul müdür ve öğretmenleri karne ve yapılan yarışma ile müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.