Başkan Togar'dan Gençlere Çağrı Var, Fırsatı Değerlendirin

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Bu Fuarda Kariyer Var' sloganıyla düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı öncesi gençleri kayıt olması için çağrı yaptı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde Samsun’da düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF) bir fırsat olduğunu belirterek, gençlere kayıt olma çağrısında bulundu.

OKAF 2022 SAMSUN’DA
Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’22) 2-3 Mart 2022 tarihleri arasında Samsun’da ‘Bu Fuarda Kariyer Var’ sloganıyla düzenlenecek. Organizasyonda üniversite öğrencileri başta olmak üzere gençler, kamu ve özel sektörden firmalarla yüz yüze iletişim kurarak, kariyer fırsatları sayesinde geleceklerine yön vermeye çalışacak.

BİRÇOK İMKAN SUNUYOR
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gençlere kayıt olma çağrısında bulunarak “Binlerce işverenin üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik kariyer imkanlarından haberdar olmak, hizmetlerden yararlanabilmek, iş ve staj ilanları, kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, etkinlikler ve çok daha fazlasına ulaşabilmek için dijital etkileşim platformu olan yetenek kapısına 31 Ocak 2022 tarihine kadar kayıt olmanız önemle rica olunur” dedi.

Hasan Togar