Bilnet Digital Learning modeli kayıp yaşatmıyor!

TAKİP ET

Bilnet öğrencileri "Bilnet Digital Learning" ile derslerini aksatmadan sürdürüyor. Bilnet Okulları, dönem başından itibaren kullandığı bu programın içeriğini sürekli güncelleyerek öğrencilerin gelişimlerini yakından takip ediyor.

Tüm dünyayı etki altında alan Covid-19 salgını nedeniyle Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretime uzaktan eğitimle devam etme kararı aldı.  Özel okullar ise bu süreçte yetkililerin yönlendirmeleriyle tedbirlerini artırmaya devam ediyor. Bilnet Okulları da ilk günden hazırlıklı olduğu ve kendi alt yapısında oluşturdukları "Bilnet Digital Learning" modeli ile öğrencilerinin hiçbir kayıp yaşamadan eğitimlerini kolaylıkla sürdürebilmesini sağlıyor. 
2017- 2018 eğitim öğretim döneminde faaliyetlerine başlayan ve bugün 50 okulda faaliyetlerine devam eden Bilnet Okullarının diğer okullardan farklarını ifade eden Zehra Sağ: "Öncelikle nasıl bir okul olduğumuzu, eğitimimizi ve öğrencilerimize sunduğumuz hizmetleri her fırsatta anlatıyoruz. Öğretmen seçimlerinde hassasiyet gösteriyoruz. Hizmet içi eğitim seminerleri ile öğretmenlerimizi de geliştiriyoruz.  Bu anlamda kurumlarımızdaki tüm öğretmenlerimizin mesleki donanımı oldukça yüksektir.