Bilnet Okullarında Erken Kayıt Avantajlarını Kaçırmayın!

TAKİP ET

Bilnet Okullarının anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde hizmet verdiği Samsun Kampüsünde erken kayıt avantajları devam ediyor.

“Doğru Eğitimle Doğru Gelecek” mottosuyla yola çıkan Bilnet Okulları; iletişim gücü ve öz güveni yüksek, yaratıcı, bilimsel düşünebilen, sanata ve spora ilgi duyan, başarılı ve iki dil bilen öğrenciler yetiştiriyor.
2017 – 2018 öğretim döneminde hizmete açılan Bilnet Samsun Kampüsünde yeni öğretim dönemi hazırlıkları başladı.  Eğitimde yarattığı kaliteyi ülke geneline yaymak isteyen Bilnet Okulları,  akademik donanımın yanı sıra öğrencilerinin yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almalarını hedefliyor.


8000 metrekarelik alanda 40 sınıf kapasitesi ile anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde hobi bahçeleri, açık - kapalı spor salonları, tam donanımlı konferans salonu, özel dizayn edilmiş yetenek atölyeleriyle hizmet vermekte olan Bilnet Okulları, 2019 – 2020 öğretim müfredatını da tamamen yapılandırıyor. Hem öğretim sistemi hem de  erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak için ( 0 362 )  233 39 39  nolu telefondan randevu alabilirsiniz.
Bilnet Okulları yeni dünyanın olmazsa olmazları; kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı eğitim içerikleriyle kısa zamanda eğitimde öne çıkan kurumlar arasında yerini alacak.
  
 

Bilnet Okullarında Erken Kayıt Avantajlarını Kaçırmayın!