Canik Uludağ Ortaokulu'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlandı

TAKİP ET

Samsun'un Canik İlçesine bağlı Uludağ Ortaokulu'nda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yılı kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti için en önemli tarihlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi okulda yapılan etkinlik ile kutlandı. Canik Uludağ Ortaokulu Müdiresi Zerrin Karagöl Şen 17 Mart Perşembe günü, etkinliğe katkıda bulunan öğretmenleri, öğrencileri ve davet ettiği 4 Kıbrıs Gazi leri ile muhteşem bir etkinliğe daha imza attılar.

Samsun Canik Uludağ Ortaokulu ,18 Mart Çanakkale Zaferinin 107.yıldönümü dolayısıyla  4 Kıbrıs Gazisi olan Ramazan Çavuş, Muzaffer Gülbüz, Abdullah Alış, Hasan Dost'un katılımı ile öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattılar.

Gaziler, Öğretmenler ve öğrencilerden oluşan konferans sohbet ortamında geçti. Gaziler Kıbrıs Barış Harekatında yaşadıkları anıları öğretmen ve öğrencilerle paylaşarak vatan,millet,bayrak sevgisini vurguladılar. Öğrenciler Gazilere sorular yönelterek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. 

Uludağ Ortaokulu'nda tarihi anılarda yaşatılırken, öğrencilere hoşaf ve kuru ekmek dağıtımı yapıldı. Öğrenciler yapılan bu etkinlik sayesinde 18 Mart Çanakkale Zaferinin anlam ve önemini idrak etmiş oldular.

Türkiye'nin her karış toprağında şehitlerimizin kanı olduğu bilincine vardılar. Bu tür etkinlikler ile gelecek nesile Vatan sevgisi, Bayrak sevgisi, Millet Sevgisi, aşılanmış oldu.


Canik Uludağ Ortaokulu Müdiresi Gazilere katılımlarından dolayı, öğrencilere ve yeni nesile kattıkları değer ve bilgilerden dolayı teşekkürlerini sundu. 
 

18mart