Canik Uludağ Ortaokulu'nda İnsan Hakları Günü'nde Anlamlı Etkinlik

TAKİP ET

Samsun'un Canik İlçesine bağlı Uludağ Ortaokulu 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla çok anlamlı bir etkinlik ile farkındalık yarattı.

Canik Uludağ Ortaokulu Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen, Müdür Yardımcısı Kazım Öztaş ve Matematik öğretmenleri Gülcan Özyürek, Aysun Karaman, Gülistan Öztürk, Akın Gümüş, Sibel Saraç, idaresinde yapılan etkinlik ile öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatmış oldular.

10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde yapılan bu etkinliğe tüm öğrenciler ve diğer branş öğretmenleri de katılarak günün anlam ve önemini çocuklara  aktarmış oldular.

Öğrencilere Samsun'da yetişen pirinç ve nohutun yerli malı olarak üretildiği bilgisini aktaran öğretmenler, yapılan nohutlu pilav, ayran ve tatlı ikramında  da bulunarak öğrencilerin yerli malı üretim konusunu daha iyi anlamalarını sağladılar.

 Öğretmenler ve Okul Aile Birliği Ekibi 5,6,7,8. sınıfları 2,şer sınıf olarak okul bahçesinde güzel ve açık havada pandemi kurallarına da uyularak  piknik  edasında çocuklara ikramlar yapıldı.

Pilav, Nohut, Ayran ve tatlı ikramı yapılırken öğrencilere kardeşliğin, dürüstlüğün, bir ve birlik olmanın önemi aktarıldı. Matematik Öğretmeni Cahit Birincioğlu'nun emeklilik kutlaması da bu anlamlı günde kutlanmış oldu.

Haber: Yadigâr KARATAŞ
 

Canik Uludağ Ortaokulunda İnsan Hakları Gününde Anlamlı Etkinlik