Canik'te dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

TAKİP ET

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem il, İlçe ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Canik İnönü Ortaokulu Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Canik İlçe Müdürü Osman Abanoz, Canik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı. 

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem il, İlçe ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli kategorilerde düzenlenen, "24 Kasım Öğretmenler Günü, Enerjinin ve Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması, Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz ve Gençlerin Gözüyle Yardımseverlik" konulu yarışmalarda 1.,2. ve 3. olan öğrencilere ödüller verildi. 

Ayrıca Canik Hasköy Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı'na da il birincisi olduğu ve Türkiye şampiyonasında Samsun'u temsil edeceğinden ötürüde madalya verildi. 

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Canik İlçe Müdürü Osman Abanoz, dereceye giren tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamı diledi.