Derece Yapan Öğrencilerden Havza Kaymakamı Nayman'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun ve Havza'da yapılan spor yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Samsun’da yapılan final sonrası Samsun’u Bölge finallerinde temsile etmeye hak kazanan Oryantiring İl 1.si olan Yıldız Kız takımı, Futsal İl 2. si olan Yıldız Kız takımları ile Oryantiring İl 3.sü olan Yıldız Erkek, Oryantiring İl 3. sü olan Küçük Erkek Takımı ve zeka oyunları yarışmasında 4 farklı kategoride ilçe 1.si olarak Havza’yı Samsun’da temsil edecek olan öğrenciler katılacakları Grup yarışmaları öncesi Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’ı makamında ziyaret ettiler.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Okul Müdürü Hüseyin Yavuz ve Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler Kaymakam Nayman’a müsabakalar hakkında bilgiler verdi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ilçedeki akademik ve sportif eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; “Öğrencilerimizi hayata hazırlamak adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Hem akademik hem de sportif olarak öğrencilerimizin en iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz ve aldığımız başarılar bizlere güç veriyor.”dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Yavuz öğrencilerin sportif başarılarını arttırmak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek; “Geldiğimiz noktada aldığımız başarılar ile doğru yolda ilerlediğimiz yolun doğruluğunu göstermekte. Bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise son zamanlarda alınan sportif başarıların arttığını belirterek; “Öncelikle genç kardeşlerime başarılar dilerim. Samsun’da alınan başarılar ile inşallah gençlerimiz ilimizi ve ilçemizi bölge müsabakalarında en iyi temsil edecekler. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gençlerimizin yanında ve destekçisi olacağız.” Dedi.

Derece Yapan Öğrencilerden Havza Kaymakamı Naymana ziyaret